"Végre itt van, megérkezett!"

5 ok, amiért a Dreamcast felülmúlja a PlayStation 2-őt

2021-10-03 16:09 :: Akkurátus :: Benfact

Tulajdonképpen mondhatjuk azt is, hogy miért 5x jobb konzol a Dreamcast a PS2-nél, amivel nem lehet hazudni. Ha meg igen, akkor inkább köttesd ki a netet, így segítve az olvasómező értelmiségi szintjének igencsak magas szinten tartását, és menj vissza homokozni.5. Van rá ChuChu Rocket. Remekmű logikai játék ami játszható négyen is, nagyon jó grafikával és könnyű pick-up 'n' play faktorral, de a legfontosabb dolog az az hogy ez nem elérhető a virgin PS2-őn.

4. 56k-s modem alapból jár hozzá Van a PS2-őn 56k-s dial-up modem? Na, mi van, látom rajtad kedves olvasó az izzadtságfoltokat, keresed a modem bemenetet rajta. Ja, hogy az csak a Slim PS2-őn van, ami úgy néz ki mint egy Tefal főzőlap, és igazából az is csak ethernet csatlakozó? Barátom, ennyi is lett volna, szerintem menj és sírj a sarokban, te semmirekellő. A csanád Dreamcast már ebből a szempontból is 10-ből 10 bundáskenyeret érdemel.

3. Quake III Van Dreamcast-en Quake III, ami általános elismertségben a legeslegjobb verzió, még az agyonajnározott PC-s kiadásnál is jobb, csak ezt sokak nem veszik észre. Hihetetlen jó módon reformálta a Dreamcast-es Quake III a kontrollernek köszönhetően az FPS játék irányítást. Ja, hogy van PS2-re is kibővítettnek csúfolt Quake III: Revolution? Senki se kérdezett téged, ez a lista arról szól miért jobb a Dreamcast a PS2-nél, nem arról hogy mindenféle gyökér érvekkel próbáld védeni azt a fekete magnókazetta lejátszódat.

2. VMU Interaktív, mini kijelzős kis izé, amin ráadásul játékbeli plusz tartalmakat lehet megnyitni. Remek játékok használták ki remek módon, mint például a Vanishing Point, ahol a VMU kijelzőjén mindig emlékeztetve vagyunk arra, hogy épp VP-zünk, vagy épp Re-Volt-nál, ahol állandóan tudatosítja velünk a játék, hogy éppen távirányítós kocsikat zavarunk ide oda. A Sonic Adventures-ben pedig lehetettt Chao-kat nevelni, ami igazából már egy nevetséges baromság, de nosztalgikus és mindenki megemlíti, szóval itt is muszáj. Na, még csak hasonló sincs a PS2-őn.

1. Fred Durst Nos, a legendás és méltán nagyra becsült Limp Bizkit zenekar frontembere dedikált rengeteg Dreamcast-et, amiknek az értéke azóta csillagászati mértékűre duzzadt, mind a Sega, mind a Limp Bizkit, mind Freddy imázsát maximálisra növelve. Na, a Break Stuff megszólalásakor a PS2-őt törd szét egy kalapácssal, a Dreamcast-et pedig szeresd a végtelenségig. +1 Van rá Re-Volt. A Váci úti TESCO elektromoshulladékgyűjtőbe való PS2-őn pedig nincs.


Konklúzió: százezermilliárdszor jobb játékkonzol a Dreamcast, nem csak a PS2-nél, hanem úgy ánblokk literálisan bárminél.


Kommentek:

Dodgers (Dodgers) | 2021-10-03 00:52:47 | Szerkesztve

Chu Chu Rocket, mint legelőször említett indok -> No misses detected