"Végre itt van, megérkezett!"

Egy apa brutálisan lemészárolt egy teljes családot

2021-09-29 13:20 :: Akkurátus :: Benfact

Illinois, Chicago - Döbbenetes tragédia történt az Illinois állambéli Chicago külvárosi területén. A 43 éves Charles Jammeson Edwardson szeretetben élt 3 gyermekével, illetve feleségével, Claudia Sixninetoon-nal. 

Charles a tavalyi év folyamán megajándékozta középső kislányát iskolakezdésének alkalmával egy laptoppal, amire az amúgy fűnyírótraktorkarbantartóként dolgozó Apuka feltelepített néhány számítógépes játékot is.

Ez a stockphoto egy szándékosan rossz illusztráció, lapunk anyagi helyzete miatt nem tudtuk kifizetni a licenszdíjat a képért.


Azonban ez egy végzetes dologgá kerekedett ki. A kislánya ugyanis igencsak rákapott a Sims című, élet menedzselős szimulátor játékra, amely kirobbanó siker volt a 2000-es évek elején, megannyi embert belerángatva a videójátékok világába, kitágítva ezt az akkor szűk spektrumú réteget egy széles fogyasztótársadalommá. A 13 éves Helen olyan szinten rákapott a játékra, hogy már több családot is menedzselt egyszerre, csodálatos házakat felhúzva, boldog Sim-ekkel, akik előtt nagyon fényes jövő állt. Egy napon azonban Helen apukája olyan cselekedetet követett el ami örökké átírta az Edwardson család hátralevő életét. Az édesapa egyik éjszaka felkelt, fegyvert ragadott, majd kegyetlen mészárlásba kezdett a kis nyugodtnak hitt családi házban. Hangos sírás hallatszódott ki aznap éjjel a szomszédok szerint. "Vérfagyasztó üvöltéseket hallottunk, amik hirtelen abbamaradtak." - felelte Anita Underhooder, az öreg vénszatyor szomszédjuk. A kiérkező rendőrök mire kiértek a Wickleson negyedbe, már elkéstek. A helyszínelők azonnal bevitték kihallgatásra az ámokfutó családapát, több ember direktben történő, megalapozott meggyilkolásának vádjával, akinek nem adtak esélyt felszólalni. Azonban az eset másképp végződött. Kiderült hogy Charles-nak szüksége lett volna kislánya laptopjára, mert a sajátja elromlott, emiatt tolt egy teljes merevlemezformázást a számítógépen, amin nem volt elegendő szabadhely a 2 terrabájtnyi Sims fanfiction és walkthrough videók miatt, ezzel brutálisan kivégezve Helen kis családjait is. "Apu szemét volt, én hívtam ki rá a rendőröket hogy elkezdte megölni a családomat" - felelte, a TV és médiaszennyekben szennyezett elméjű, elhanyagolt nevelésű Helen.

Miután kiderült mi is történt valójában, nem lett folytatása a degenerált családnak a rendőrséggel, viszont a fél családot pszichológushoz ajánlották az ügyeletes rendőrfelügyelők.