"Végre itt van, megérkezett!"

eSport csapatot indít a Kőbányai

2021-10-16 15:20 :: Akkurátus :: Benfact

A legendás Kőbányai sörfőzde végre bejelentette hogy nagy reményekkel induló eSport csapattal fog színre lépni a hazai gaming világban 2022-ben.Elsősorban focis játékokban fog profi játékosokat támogatni a Kőbányai, így FIFA 20, FIFA 21, illetve FIFA 22-ben nagyon precíz és tehetséges sportolói fognak részt venni majd különböző hazai és... Hazai rendezvényeken. A későbbi időszakban lehet majd számolni Rocket League, illetve Farming Simulator 22 játékokra specializálódó sportolókra is.

A csapatokat a helyszínen majd a Kőbányai a saját alkoholmentes söritalával fogja hidratálni és pörgetni, teljesítményüket 115%-ra felhúzva, amit bizonyított többezer Kőbányai vásárló is, ezzel is hitelessé téve hogy bizony egy jó Kőbányai igen is egy jutalom a nap végén. Meg napközben is. Meg akár reggel is. Igazából bármikor.


A legközelebbi PlayIT rendezvényen lesz egy előselejtező Kőbányai FIFA Deathmatch parti is majd, ahol a győztes játékos bekerülhet majd az újonnan induló eSport csapatba is, de azoknak is érdemes lesz kilátogatnia a rendezvényre akiket mindez hidegen hagy, ugyanis Nagy Feró is felfog lépni, hogy lip sync-elve elénekelje majd a Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés című örök slágert, amely a csapat himnuszaként fog felcsendülni minden rendezvényen.


A csapat főedzőjének, Beeró László célja az, hogy sportolóik kijussanak a 2024-es Párizsi Olimpiára, ahol már az eSport egy merőben nagy szerepet kapó szereplő lesz az ötkarikás játékok versenysportjai között.

Kommentek:

FiktivMiki (FiktivMiki) | 2021-10-18 06:49:13

Nem tudom, hogy egyedül voltam-e vele, de Discord-on először escort-nak olvastam az eSport-ot. Egész másféle cikk lett volna az.

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2021-10-17 15:21:10

Ha valaki kontextus nélkül csak annyit olvas, hogy "Kőbányai esport" annak biztos az ugrik be, hogy digitálisan zsebelnek ki valakit a 62-es villamoson.