"Végre itt van, megérkezett!"

Hivatalos: Érkezik a Grand Theft Auto V: The Trilogy

2021-10-12 11:44 :: Akkurátus :: Benfact

New York, Amerikai Egyesült Államok - A napokban egyre hangosabb pletykahullám rezgette meg az internetet, főleg a klasszikus játékok rajongóit, ugyanis a megannyi ízelítő, szivárogtatás, a meglehetősen véletlenül felkerült kódsorok felfedezését követően a Rockstar Games honlapján amik kicsit se átlátszó módon bárki számára megtekinthető volt aki rendelkezik 2 IQ-nál többnél, bejelentették a Grand Theft Auto V: The Trilogy-t!


A bizonyára sokak által várva várt gyűjtemény azt nyújtja, amit a címe is sugall: A PlayStation 5-re valamint Xbox Series S|X konzolokra megjelenő gyűjteményes kiadás magában foglalja a 2013-as Grand Theft Auto V PlayStation 3-as kiadását, a 2014-es Grand Theft Auto V PlayStation 4 portját, illetve a kollekció debütálásával együtt érkező, 2022-es Grand Theft Auto V PlayStation 5-ös verzióját. Ugyanez igaz az Xbox oldalán is: a 2013-as Grand Theft Auto V Xbox 360-as változata, a 2014-es Grand Theft Auto V Xbox One verziója, valamint a 2022-ben érkező Grand Theft Auto V Xbox Series S és Xbox Series X konzolokra fejlesztett release-ét tartalmazza majd.A kiadásról maga Sam Houser nyilatkozott:


"Nagy hangsúlyt fektetünk a rajongói visszajelzések méltányosan történő kezelésére, emiatt végre, a közel 20 évnyi kérlelést követően nyitottak voltunk arra, hogy kiadjunk egy GTA Trilógia kollekciót, felújítva, korszerűsítve. Már nagyon várjuk hogy sokadik alkalommal belekóstolhassanak Franklin, Trevor és Michael kalandjaiba a rajongók." - Nyilatkozta a Rockstar Games elnöke.


Felmerülhet a kérdés azonban, hogy lesz-e átjárás a korábbi verziók között valamilyen módon (mentés átvitel, GTA Online karakter transzfer, stb.), ám a kérdések megválaszolására remek hírrel állt elő a hírhedt játékkiadó: a Grand Theft Auto V: The Trilogy lesz a Definitív kiadása a Grand Theft Auto V-nek, amely olyan szintű újításokat tartalmaz, amelyeket a korábbi kiadásokból nem lehetett átemelni, emiatt a GTA V: TT egy teljesen különálló élményt fog nyújtani a gémereknek.
Előrendelői bónuszokkal is készül az Amerikai gigakiadó: Aki november 26.-ig előrendeli a Grand Theft Auto V: The Trilogy-t, annak Grand Theft Auto Online játékbeli jutalmak fogják ütni a markukat, Bully, Manhunt, Midnight Club és Max Payne tematikájú játékbeli tárgyakkal, hogy emlékeztetve legyenek a fanok, hogy a cég foglalkozik még a régebbi franchise-okkal is.
Kommentek:

Dodgers (Dodgers) | 2021-10-14 18:34:03

Tipikus Rockstar, most sem fogja fel, hogy a GTA5-öt hogyan lehetne reklámozni: csak a PS3-as verziót mutogatják, és amikor az emberek megkérdezik, hogy "nincs ennél jobb...?", akkor lehet sejtelmesen elővenni a másik két portot, és mindjárt hálásabban teszik le a gémerek a pénzt az asztalra.

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2021-10-12 16:13:05

Az utolsó bekezdés nagyon szíven ütött, mintha csak a Segától nyúlták volna az ötletet. Nagyon szomorú, hogy ilyen módon próbálják meglovagolni a régi, jól ismert címek kiéheztetett rajongóit, akik csak egy folytatást szeretnének kedvenc sorozatukhoz, és ahelyett, hogy érdemben foglalkoznának a kidolgozott és több generációt meghatározó karakterek történeteinek folytatásával, bagatell online itemekért cserébe aprópénzre váltják saját örökségüket. Természetesen én is előrendeltem ettől függetlenül.

Richy (RichyWorks) | 2021-10-12 12:43:01

Előrendeltem a Bully-s GTA:O itemekért.

FiktivMiki (FiktivMiki) | 2021-10-12 12:24:28

Régebben a PS3-as Franklin volt a kedvenc karakterem a játékban, de most határozottan a PS4-es Michael az. Kíváncsi vagyok, hogy a PS5-ös Trevor mennyivel lesz érdekesebb, mint a korábbi verziókban.