"Végre itt van, megérkezett!"

"Kedvenc játékom." - A gamer, aki a legszenvedélyesebb játékgyűjteménnyel bír.

2021-09-17 14:57 :: Akkurátus :: Benfact

Lokális gémer, Kovács János, 29 éves Parasztgerincpusztai lakos elhintette lapunknak hogy nála található meg minden idők legszenvedélyesebb játékgyűjteménye, ami számára a mindenét jelenti - ugyanis összegyűjtötte az összes kiadott FIFA játékot!"Kedvenc játékom." - felelte riporterünknek amikor megkérdeztük hogy mi baja volt amikor belekezdett fura hobbijába. Emberünk ugyanis az EA Sports által kiadott FIFA fociszimulátor széria minden részét, az összes konzolra megszerezte, valamint végig is játszotta. Állítása szerint nála jobban senki nem ismeri a szériát, minden egyes epizód összes sztoriját (?), játékosát, csapatát, pálya mellett felejtett elszáradt kutyasz@rát, bíró általi köpetét kívülről vágta hol, mennyi pixelnyi távolságra helyezkedik el melyik objektumtól."Ebben találtam meg a boldogságomat." - felelte János, miután megmutogatta hogy hány ezer gólt lőtt különböző FIFA játékokban.


"Egészen pontosan 336 ezer 849 telitalálatom volt. Általában ezek az én góljaim voltak."

Büszkélkedett a nyolc általános iskolai végzettséggel sem rendelkező tirpák fiú.


"János amúgy abszolút egy hasznavehetetlen senkiházi, még egy focilabdát se tud elrúgni, de mindig is szerette a focit, gyerekként gyakran nézte a Tsubasa Kapitányt" - mesélt János édesanyja lapunknak.

János kifejtette hogy jelenleg a FIFA 22-őt nyüstöli, és szerinte ez az ez eddigi legjobb része a szériának, ugyanis mégtovább fejlesztették a labdafizikát, még élethűbbek a játékosok, még valósabbak a fűszálak már a stadion parkolójában is.

"A FIFA 09-nél kezdett el úgy változni valami, ott hirtelen kevésbé lett tovább fejlesztve a labda fizika, a játékosok kevésbé lettek még élethűbbek, valamint akkoriban a fűszálak nagyon elnagyoltak voltak a stadionon kívüli terepen, de a FIFA 10-nél már észrevehető volt a változás".

A 29 éves fiatalember - aki amúgy egy kátyútömő cégnél dolgozik civilként - gyakran hivatkozik úgy a FIFA játékokra, mint az életének töréspontjára. Lapunknak megemlítette, hogy Youtube Gaming-en nemsokára elkezdi majd feltölteni a különböző FIFA részek speedrun-jait, kíváncsian várjuk majd.


Arra a kérdésünkre elektronikus lapzártánkig nem válaszolt János, hogy miért vett huszonöt példányban PS4-re a FIFA 16-ot, amiből egy a ZsaKonzol nevű boltból származik.Kommentek:

Benfact (benfact) | 2021-09-20 13:28:34

@BenyoBoy Én szerintem a FIFA 22 ér a legtöbbet, de a FIFA 21, a FIFA 20, a FIFA 19, meg talán a FIFA 18 is hasonló értékű lehet, a korábbi részekről nem is beszélve.

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2021-09-19 18:57:07

Nagyon impozáns kollekció, gratulálok a gyűjtőnek ehhez a nagyszerű teljesítményhez! Vajon melyik lehet a legértékesebb darab a gyűjteményében?

FiktivMiki (FiktivMiki) | 2021-09-18 12:19:10

Mennyire szereti az anyja, behalok.