"Végre itt van, megérkezett!"

Vinyl lemezen is megjelenik a Big Rigs Over The Road Racing zenéi

2021-10-08 14:07 :: Akkurátus :: Benfact

Remek hír érkezett azok számára, akik szeretik a klasszikus versenyzős videójátékok OST-it.

A 2003 november 20.-án megjelent legendás PC exkluzív játék mai napig óriási kultstátusznak örvend, rajongók milliói beszélnek róla, óriási közösséget kialakítva, rendezvényekkel, fesztiválokkal, közös versenyekkel stb.

FreddyD, Alex Navarro, James Rolfe, csak néhány ember, aki nagy szerepet játszott a híres neves kamionversenyjáték népszerűvé tételében. A Big Rigs egy elpusztíthatatlan ikonná nőtte ki magát az elmúlt 2 évtizedben a videójátékok iránt elkötelezett fanok körében, majdnem annyira elpusztíthatatlan módon mint a játék objektumai vagy tehergépjárművei.

A kultikus kamionos játék zenéire mindenki emlékszik. Bizonyára nagy öröm fogja érni őket jelen hír olvasása közben, ugyanis megannyi év várakozás, követelőzés és fenyegetést követően végre sokak álma beteljesedik: A Stellar Stone végre kifogja adni a játék eredeti OST-jét egy dupla LP-n. A 180 grammos nyomású audioorgazmust kiváltó albumon az összes eredeti zene meghallgatható lesz, kifejezetten ügyelve az eredeti élményre, a játék legkorábbi, még a tökéletlenné tevő patch-ek előtti verziójából lettek kiimportálva.

A játék akkori producere, Sergey Titov (aki jelenleg egy vodka és kommersz szeszesital gyártó cég grafikusaként dolgozik) így nyilatkozott a lassan 20 éves produktumának újszabású újraéledésével kapcsolatban:

,,Nagyon örülünk hogy az outsource-olt vackunkat még mindig ennyien szeretik, vegyétek meg sokan, mert akkor fogok tudni venni a hónap végén még vodkát!" - felelte vigyorral az arcán Sergey.

Mindemellett a játék előzményét, a Midnight Race Club teljes zenei anyagát is sikerült rásuvvasztani a korongra, sőt, futott még idő egy exkluzív vendégszereplésre is, ugyanis a játék zenei producere maga, Alex Burton egy rendkívül erős dalon működött közre az Omszki Trinity nevű hipnotikus-elektronikus triónak egy slágerén, a Legends On The Track-en (amely alul meghallgatható, valamint az Omszki Trinity többi számára is vessetek fülelést!).


A szám idén jelent meg a "The Ruffest Trio" nevű nagylemezen, stílusra drum and bass, halftime elemekkel keveredve.

Sikerült néhány szó erejéig elcsípnünk a legendát, Alex Burton-t.


"..." - Nyilatkozott örömteli mosollyal az arcán a tehetséges Ukrán zenei producer. "..." - felelte Mr. Burton, miután megkérdeztük várhatunk-e még új kollaborációkat.

Alex elhintette, hogy rengeteg hidden track lesz majd hallható az albumon, hangsúlyozta hogy nagyon oda kell figyelni majd ezekre ha feltesszük a lemezjátszóra a korongot.

A Big Rigs Over The Road Racing: The Complete Vinyl OST már előrendelhető a Stellar Stone weboldalán keresztül, 119 dolláros előrendelői áron, akik pedig az első 100 előrendelő közt van, az Alex Burton által szignált kiadást fog kapni. Vagy nem.


Kommentek:

Benfact (benfact) | 2021-10-08 13:10:23

@BenyoBoy Tippünk szerint azért kerül 119 dollárba, mert két lemezes a kiadás, emiatt kétszer annyit is ér!

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2021-10-08 13:05:10

A 119$ picit húzós egy dupla vinylért, de ezt muszáj a gyűjteményemben tudnom, előrendelve!