"Végre itt van, megérkezett!"

A38 DnB/Ricsárdgír/Bolhapiac szentháromság [2021.08.06-07-08]

2021-08-17 02:55 :: Jóság :: stephenmiller04

Mivel elég esélyes, hogy ősztől újra beindul a Covid-színház, gondoltuk használjuk ki ahogy csak lehet a maradék szabadságot. Így összeállítottunk egy hétvégi esemény sorozatot.


2021. Augusztus 06 - Péntek

Bladerunnaz on Board


Aljas veretős dáremBAZZ ahogy szeretjük. Nem csak programozás közben jóság szeletelni, hanem egy koncert helyszínen is, főleg az A38 isteni hangzásával. Az este meglepetései közé tartoztak azok a momentek is hogy nettó 4-5 éve nem látott ismerőseimmel futottam össze, kellemes meglepetés volt!


2021. Augusztus 07 - Szombat

Ricsárdgír (Monyoland)

Az első karantén utáni bulink a nyáron az egy Budapest Parkos Ricsárdgír koncert volt. Számomra akkor még teljesen ismeretlen volt a banda, Benfact kolléga mutatta be nekem őket a csodálatos SzintisLaci című szerzeményükkel. Amennyire szeretem a hazai alter zenét, instant megfogott így gondolkodás nélkül vettem a jegyet. Nos az a koncert annyira élvezetes volt számomra, hogy amikor felmerült a Monyoland-es fellépésük, gondolkozás nélkül vettük újra a jegyet!


Magáról a Monyoland-ről pár szót: Hát, elmegy, (számomra) eléggé kint van a világvégén, az italok nem voltak a legjobbak, viszont a hamburger meglepően finom volt! Maga mint koncert helyszín teljesen okés, igazából tetszett is hogy nem az a fülsüketítően hangos.


A gang a koncert előtt tápolja magát.


A koncert mint az előző, piszok jó volt! Bár igaz, hogy itt a Monyoland-en hiányoztak a háttér vizuálok amik például a Smacklevesnél nagyon sokat hozzádobtak, így is hozta az elvárt jóság szintet. Na de amit még akkor nem tudtunk, hohó... A koncert után kijött a nézők közé a banda, így eltudtuk csípni őket egy közös képre, illetve a Rise of the Koala lemezt is dedikálták nekünk!


Nyilván valóan nem maradhatott el a kép Szintis Lacival, a SzintisLacis pólóban!


2021. Augusztus 08 - Vasárnap

Budai zsibvásár

Ezt a remek hétvégét nem is lehetne szebben megkoronázni (HÖHÖKURVAVICCESÖHÖH) mint egy jó kis piac lootolással! Na nézzük is miért fogok megint éhezni hó végén:


Playstation 2 Slim

Igazából már magam se értem minek hoztam el, bár szép állapotba van, volt benn egy másolt Bódi Guszti válogatás lemez is... Mondjuk tápegység hiányában nem tudom működik-e, de wathev, billegő asztal alá még jó lehet (nyilván nem a lemez, azt majd veretem).

4000Ft volt.


Playstation 2 Fat

Ez a masina is elég szép állapotban volt, hálistennek ezt ki is tudtam próbálni, kis porolás után hibátlanul működik!

4000Ft volt.


Xbox 360 wireless kontroller

Csávókám árulta, hibásként, azt mondja hiába rak bele elemet, nem kapcsol be... Kemény ezer magyar forintot kért érte, egész jó állapotba volt, hát mondom ezt itt nem hagyom. Piacon már mosolyogtam, hogy sejtem mi ennek a baja. Haza érve csuklóból hajintottam ki belőle a régi rossz elemtartót, belerakva a működőt, hibátlanul üzemel a kontroller.

1000Ft volt!


Playstation One + 2 kontroller + memóriakártya

Asszem megéltem végre azt is, hogy egy PSOne kerül a kezeim közé. Nagyon tyúkolban tartott kinézete (és szaga is...) volt. Hálistennek a szokásos fürdetés után patika állapotú lett a gép, és hibátlanul is üzemel!

7000Ft volt.


Na és akkor jöjjön egy kis játéközön is!


Grand Theft Auto V (X1)

Hát elég nagy sajnálattal láttam, hogy kikerül a game pass kínálatából, mivel már elkezdtem vele játszani, gondoltam behúzok egy lemezt magamnak hogy majd tudjam folytatni a játszást. Tok, borító, kézikönyv, semmi nem volt, csak a csupasz lemez.

4000Ft volt.


Midnight Club Los Angeles (X360)

Bár már megvan ez a játék, amilyen szép állapotban volt, vétek lett volna ott hagyni.

2000Ft volt.


Grand Theft Auto V (X360)

Ugyan úgy mint a Midnight Club-ot, nem hagytam volna ott.

2000Ft volt.


The Bureau: XCOM declassified (PS3)

Erre a cuccra először is azért csaptam le, mert bontatlan!!! Holy, 2021-be azért ritkaságba megy, főleg hogy egyébként nem is egy rossz játékról van szó.

3000Ft volt.


Michael Schumacher World Tour Kart 2004 (PC)

Gyerekkori kedvenc. Rommá játszottam annó. Bár szegény Suminak a nevén kívül egyébként köze nincs a játékhoz, egy meglepően jó árkád versenyzős játék!

150Ft volt.


Shark Tale (PS2)

Őszintén? Nem is tudtam ennek a játéknak a létezéséről, a filmet ismertem, de gondoltam, amúgy se veszek sose PS2 játékot, ez pedig szépen nézett ki, és nevetséges áron volt.

150Ft volt.



Legendás hétvége, legendás Bolhapiac crew!