"Végre itt van, megérkezett!"

Forza Horizon

A Forza Horizon egy fél-árkád versenyzős játék melyet a Playground Games fejlesztett és a Microsoft Studios adta ki kizárólag Xbox 360 platformra.


Hatalmas sikernek örvendett ez a játék, miután a Forzát mint szériát mindig a szimulátor versenyzésről ismertük, ez a rész inkább az árkád irányba vezet minket, egy kíváló fesztivál hangulatú aszfalt szaggatásba. A játék nyílt világú és egy kis történettel is rendelkezik, miszerint versenyzőként érkeztünk a 2012-es Horizon fesztiválra, amin sorra kell nyernünk a versenyeket hogy pénzt szerezzük jobb autóra, és begyűjtsük a fesztivál karszalagokat melyek után kihívhatjuk a fesztivál nagy menőit egy leszámolásra.


A játék visszafelé kompatibilis újabb Xbox konzolokon, így akár 4k felbontásban is játszható. Sajnos ahogy telik az idő, a beszerzése egyre drágább és körülményesebb. Digitálisan már nem elérhető, néha napján még felbukkan eBay-en egy digitális kulcs hozzá, de eszméletlen összegekért, árulják. A többjátékos szerverek mai napig működnek, és természetesen együtt játszhatnak a játékosok bármely Xbox konzolról.


Rengeteg autó közül választhatunk, tökéletes soundtrack, egyedülálló fesztivál hangulat, kétség kívül 2012 legjobb autós játéka volt!

Trailer

Fejlesztő

Playground Games

Kiadó

Microsoft Studios

Platform

Xbox 360, Xbox One, Xbox Series

Kiadási dátum

2012, október 23

Típus

Versenyzés

Online

Van

Nincs elérhető leírás!