"Végre itt van, megérkezett!"

Team Fortress 2

A Team Fortress 2 egy többjátékos FPS melyet a Valve fejlesztett és adott ki. 2007-ben adták ki az Orange Box-ban mely több Valve játékot is tartalmazott. Később portolták Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, majd 2008-ban különállóan is kiadták PC-re.


A játékmenet csapatra osztott, 9 karakter közül választhatunk melyek mind külön képességgel rendelkeznek, van felderítő, rakétavetős katona, orvos stb. Pályánként eltérhetnek a feladataink, van ahol a másik irattáskáját kell ellopni, vagy klasszikus bázis foglalás, de természetesen ennél a játéknál se unatkoztak a mod fejlesztő fanok, hiszen végtelen mennyiségű pálya készült a játékhoz, egyedi skinek stb.


2007-es megjelenése óta rengeteg frissítést kapott a játék, igazán elhíresült amikor bekerültek a kalapok, és különféle fegyverek melyeket craftolni tudtunk illetve kulcsal nyitható ládákból szerezni. Voltak ünnepi updatek is, ezek közül a Halloween-i frissítések örvendtek a legnagyobb sikernek melyek új játék módot is hoztak magukkal és természetesen ünnepi skineket is.


2011 június 23-án a játék ingyenesen játszhatóvá vált.

Letöltések

Trailer

Fejlesztő

Valve

Kiadó

Valve

Platform

Windows, MacOS, Linux, Xbox 360, PlayStation 3

Kiadási dátum

2007, október 10

Típus

FPS

Online

Lokális és online

Team Fortress 2 Classic telepítése

2021-09-29 19:51 :: BirdSentinel

''Bezzeg régen minden jobb vót'' -Boomer Béla

Olvasd tovább »