"Végre itt van, megérkezett!"

Re-Volt

A Re-Volt egy versenyzős játék, amit Paul Phippen és Simon Harrison tervezett. Az Acclaim Studios London fejlesztette és az Acclaim Entertainment adta ki, Windows, Nintendo 64, PlayStation és Dreamcast platformokra.

A játék lényege hogy távirányítós autókkal versenyezzünk és egymást szabotáljuk változatos környezetben, mint például egy múzeumban, bevásárlóközpontban vagy a szomszédság utcájában. A verseny alatt különféle fegyvereket szedhetünk fel melyekkel szabotálhatjuk a másikat, ezzel előnyt szerezve magunknak a nyeréshez.

Noha az Acclaim Entertainment csődbe ment 2004-ben, a fanok (ahogy a Vulkáncápa is) nem hagyták meghalni a játékot, rengeteg modot készítettek hozzá, javították az online multiplayer felületét kliensekkel, mint például az RV House-al, továbbá készült egy zseniális port a játékból, RVGL néven ami eléggé alapértelmezett lett a játékosok körében mivel a kiszivárgott Xbox-ra készült verzió kódjából került újra írásra, javítva rengeteg bugot, bővítve a moddolhatóságot, és atom stabilan fut modern gépeken is, ezenkívül portolva lett a játék több platformra is, így játszható natívan Linux, MacOS, ODROID rendszereken is!

Letöltések

Alapjáték:
RVGL 21.0905a-1 + Dreamcast Pack + Soundtrack
Windows XP patch:
Letöltés

Ha WinXP-n tolnád, ezt töltsd le és másold a gyökér könyvtárba, felülírva a fájlokat!


Textúra modok:
Nagy felbontású HUD
Toys in the hood 1 HD textúrák

Autók:
Super Mario Kart

Pályák:
SpaVolt 1
SpaVolt 2
Wildland
Wildland (UHD textúra, 1gb vram kell neki)
School's out!
Rooftops 2
MineZcraft
RV Temple
Donut Plains 3
Mushroom City

Trailer

Fejlesztő

Acclaim Studios London

Kiadó

Acclaim Entertainment

Platform

Windows, Linux, MacOS, Nintendo 64, PlayStation, Dreamcast

Kiadási dátum

1999, Augusztus 18

Típus

Verseny

Online

Igen

Nincs elérhető leírás!