"Végre itt van, megérkezett!"

6 Stream VOD-om, amik szerintem kifejezetten jól sikerültek

2022-10-17 16:02 :: Videók :: Benfact

2020 tavaszán kezdtem el streamelni nagyobb lélegzetvétellel, komoly pénzbefektetést is eszközöltem különböző eszközökbe hogy autentikus és minőségi stream-eket adhassak ki a kezeim közül. Jelen cikkhez kigyűjtöttem 6 Stream VOD-ot, amiket tudok is ajánlani megtekintésre. Ahogy az összegzőbe is írtam, ez nem egy toplista, szóval nem vendégszereplő(k) vagy játék alapján válogattam ki a 6 legjobban sikerült darabot, hanem random. Egy helyezésre lesz olyan hogy egy több részes szériát fogok belinkelni, mert az úgy a kerek egész.


#6 - De-finom lesz ez a kiadás? | GTA San Andreas: The Definitive Edition | ft. RichyWorks | One X


Oh yeah. Ki ne emlékezne a lassacskán 1 éve debütált definittye eddíció Definitive Edition-ökre, a klasszikus 3D-s GTA játékokból. Annak apropóján, hogy a játéktrilógia harmadik darabja, a San Andreas akkortájt Xbox Game Pass-ban is elérhetővé vált, kaptam magam az alkalmon, és a megjelenés napján lestream-eltem belőle 3 és fél órát, ahová RichyWorks-öt hívtam meg vendégszerepelni. Folyamatos eltöréssel mindkettőnk részéről, rettenetesen ocsmány San Andreas élménnyel egy emlékezetes stream maradt meg számomra.#5 - Test Drive Overdrive: The Brotherhood of Speed végigjátszás | ft. BenyoBoy | Xbox


A 2002-ben megjelent Test Drive 2002, avagy TD: Overdrive, vagy Test Drive Overdrive: The Brotherhood of Speed (mik ezek a címek?) egy számomra valamiért nagyon kedves, sármosan gagyi autós játék marad. Főleg amiatt is, mert a régi TD játékok közül messze ez a legjátszhatóbb, és a Pitbull Syndicate képes volt végre egy játszható játékot letenni az asztalra. Ennek örömére döntöttem úgy hogy 2013-as első végigvitel után Xbox-on kerítettem sort egy újabb lejátszásra, 3 stream keretein belül. Kifejezetten érdeklődő közönségre tett szert ez a játék, az első rész 3 és fél órájával bőven tömény volt, viszont a legvégén egy kommentelő, névszerint Korpyat kommentjére reagálva (ami arról szólt hogy elkezdett a stream mellett hallgatni 90-es évekbeli hiphop beat-eket hallgatni hogy hátha véletlen ráilleszkedik-e a szövegem az alapra... Aminek az lett a vége hogy én magam kezdtem el (egyáltalán nem jó) improvizálásokat nyomatni az alapokra. Sok mém és jó pillanat született ebből. A második és harmadik részre viszont meghívtam BenyoBoy-t is vendégszerepre, és utólag nagyon örülök hogy megléptem ezt, mert a gagyi autósjátékok felé irányuló közös érdeklődésünk egy jó kémiával rendelkező kellemes talkshow feeling-et adott a dolognak.


A stream első részét ide embeddelem, a másik két részhez itt szolgáljon a link felétek: Test Drive Overdrive: The Brotherhood of Speed pt. II.: https://www.youtube.com/watch?v=Nq1bmGb9a1Y&feature=youtu.be Test Drive Overdrive: The Brotherhood of Speed pt. III: https://youtu.be/Z-oBtRMG4uY


Az első epizód:
#4 - Boiling Point: Road To Hell... Egy kaland kezdete. | feat. Korpyat | PC


A híres neves Boiling Point széria. Igen. Nem fejeztem be... De tervben van! Kedv és motiváció nincs hozzá, de ígéretet tettem magamnak, hogy amíg nem lesz lecserélve és újratelepítve a gépem, be LESZ fejezve ez a csodajáték. A többi rész eléggé összevissza van meg sajnos, nem kifejezetten ügyeltem a normális archiválásra, viszont ha be lesz fejezve majd ez a csodajáték, akkor szeretnék egy nagy összevágott verziót csinálni az egészből, és lezárni a játékot. A stream-eket brilliáns kommentárral kiegészülve hallgathatták az emberek, ahol szerény személyem mellett Korpyat vendégeskedett, megannyi remek momentumot adva, sok sok mémmel... Kezdve Augusto-val, a Hipósbögrével, a repülőgéppel, a nagymamákkal, és a ténnyel, hogy ez a játék önmagában nagyon durván produkálja magát. Gondolkodtam hogy a Racing Lagoon kerüljön inkább ide, de az a projekt is parlagon hever, és az sincs elfelejtve ám...
#3 - Family Friendly SEGA PC Racing stream (...!) | ft. thechewieone | PC


Technikailag nem épp a legerősebb stream-em volt, viszont hangulatban meg témaválasztásban egy kifejezetten jó darab volt: 90-es évekbeli SEGA által kiadott PC-s autósversenyzős játékokat játszottam, ezúttal Chewie vendégkommentárjával. Sok volt a jank port, de akadtak nagyon jól sikerült játékok is, plusz a végén egy bootleg Daytona USA játék is sorra került! A játékok technikailag nem tündököltek a legszebb fényükben, mivel Windows XP-n futtattam a Windows 95-re írt játékokat, emiatt olykor a hang vagy a grafika bebugzódott, plusz a Sonic R az csak egyszer volt hajlandó elindulni, az pont akkor amikor stream-en akartam kipróbálni... Valamint volt egy második közös stream-ünk is, amikor is PlayStation 2-re kiadott SEGA racing játékokat nézegettünk meg, ha érdekel akkor eme LINK-en megtekinthető az is. Enjoy that one too.
#2 - Streets Racer végigjátszás + Extrákkal! | ft. Dvark | PC


Egyszerűen mert a Maluch Racer a.k.a. Streets Racer jó. Ennyi. Eme stream-hez pedig Jank mesterünket, Dvarkot hívtam meg, jó hangulat pedig majdnem megvolt... Csak ott vétettünk egy óriási hibát hogy nem a Streets Racer végével zártam le a stream-et. Ugyanis feltelepítettem még két fost is, egy Paintball-os játékot, valamint annak a lemeznek a melléktermékeként a világraszart szörnyszülöttjét, a Butcher-t is. A stream önmagáért beszél.


#1 Vanishing Point - The Jägermeister% ft. DaN | PS1 (via OSSC)


Nos, szerintem egy remek darabot válaszotttam az utolsó helyezettnek a listán. A videózós és stream-elős "karrierem" elindítóját, a Vanishing Point-ot egy afféle évfordulóként újra elővettem, ezúttal a legautentikusabb módon, megspékelve jó pár extrával: Ekkorra már beújítottam egy profi konzoldigitalizáló eszközre, az OSSC-re, melynek köszönhetően eredeti PlayStation 1 konzolról tudtam játszani régi játékokat, mindezt megfejeltem DaN vendégszereplésével, valamint ezt az egészet még meghintettük egy ivós játékkal is: tehát akárhányszor produkálja magát a Vanishing Point és absztrakt jelenetekkel örvendezteti meg retináinkat, lekellett húznunk egy feles töményt. Én Jägermeisert-t, DaN meg Unicum-ot választott. Egyinkünknek se volt könnyű a másnap.


Szóval így röviden, eme stream VOD-okat tudnám ajánlani azoknak akiknek van idejük és hallgatna régebbi érdekes baromkodást. Ezek a stream-ek nem publikusak, emiatt így akartam egy kicsit kiemeltebb figyelmet adni nekik. És ezúton is köszönöm mai napig a támogatást, a cheer-eket, a feliratkozásokat, valamint a sok remek chat aktivitást amit produkáltok. Nélkületek sehol se lettek volna ennyire jók ezek a stream-ek. Külön köszönet jár a vendégszereplőknek akik részt vettek eme stream-ek megvalósulásában.