"Végre itt van, megérkezett!"

Pletyka: megkezdődött a Big Chungus film forgatása, megvan a főszereplő is

2021-10-25 13:34 :: Akkurátus :: Benfact

Hollywood, Egyesült Államok - A Warner Brothers az idén debütált Space Jam 2 után bővíteni tervezi a Looney Tunes filmes univerzumát, méghozzá egy olyan karakterrel a főszerepben, aki gyakorlatilag egy mémből született meg, de a Warner ezt már saját kitalációként fogja a filmben megjeleníteni. A 2019-ben Redditen indult legendás státuszú Tapsi Hapsi alteregó, Big Chungus (magyarul Nagy Csánga) földrengető utat járt be, többek között gerillamarketingelte az egészségtelen hízlaló kajákat, valamint a PlayStation 4 játékkonzolt is. Látván a Warner Brothers, hogy a 2020-as években még mindig van olyan ember akit érdekel a bőrig lerágott csonttal bíró Bolondos Dallamok univerzum, az egyik gusztustalan mechanikákat alkalmazó mobiljátékába is implementálta Big Chungus-t, így téve hivatalosan is a kánon részévé a komikusan dagadt nyulat. Az élőszereplős film ötlete már felmerült az évek során, pár napja a 4chan-en azonban felbukkant egy eléggé hiteles belsős infó, miszerint a Warner Hollywood-i studiójában már javában forog a Big Chungus mozifilm forgatásának előkészületei, kémfotókon már ki is derült ki lesz a mocap-elt főszereplő. A történetről túl sokat nem lehet tudni, de valószínűleg már önmagában húzóerő lesz az hogy Chungus lesz a főszereplő, ergó ennél többet már nem kell várni hogy láthatjuk majd a vásznon (feltéve ha ráfér). A kémfotón tisztán körvonalazódik, hogy Németh Szilárd lesz majd a lassan száz éves ikon megtestesítője. A pletyka nem alaptalan, ugyanis csakúgy mint Chungus, Németh Szilárd is egy falánk, dagi karakter, aki mindent is felszippant ami kicsit is ehető, ezzel a leghitelesebb szereplőjelöltté téve a karakterhez. A filmet amúgy Zack Snyder fogja rendezni, legalábbis mellék-mellékproduceri pozícióban két sort írt a forgatókönyvben, további szereplőket még nem véltek felfedezni, de megfordult a studió közelében Tom Hanks, Zack Efron, valamint Angeline Jolie is, akik az agyonhasznált sablonos karaktereket játszhatják majd az új kasszasikerben. Megjelenés nem ismert, 2023 nyári blockbuster szezonja van betippelve, kizárólag a mozikban, valamint HBO Max-on, Netflix-en, Hulu+-on, Amazon Prime-on, és a TV-ben sugározva.


Kommentek:

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2021-10-29 11:01:30

Szerintem nagyon nagy siker lesz. Németh Szilárd korábban számos alkalommal bizonyította színészi tehetségét, mint pl. a Shrekben, ahol egy zöld ogrét játszott, valamint a már több évtizede sikeresen futó Magyar Politika című abszurd drámában, ahol egy primitív csepeli faszt játszik elképesztő hitelességgel.

FiktivMiki (FiktivMiki) | 2021-10-25 19:24:01

Szeretném jelezni, hogy a cikk valótlanságot állít a Fidesz alelnökéről, idézem "mindent is felszippant, ami kicsit is ehető". Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ez soha nem volt feltétel neki, mármint megeszi a saját főztjét is, és az biztos nem alkalmas emberi fogyasztásra.